torsdag 21. februar 2008

Dagene suser avsted...

og jeg har mest glemt av min lille blogg. ;)

Har putlet med hobbyene mine, sydd noen klær....

Jakke i plommegrønn polarfleece som jeg har foret,selebukse i brunt fløyel + genser...alt i str 86.
Barnebarnet til ei venninne skal få dette.

Bestilte noe stoff fra Neo Nobelle sammen med lillesøs,deilig mykt velour. Sydde jakke til minsten av det.

Og scrappet noen loer...

Og ja en skulle tro våren er kommet,er tett under 10 varmegrader ute. Men kulden kommer nok tilbake tenker jeg,så blir det som i forgårs...skulle ikke fått opp varmen i huset selv om jeg fyrte i vedovnen,mest snøstorm ute..hutre.



torsdag 7. februar 2008

Fikk telefon fra skolen i går,Øystein hadde fått spysjuka. Først kastet han opp på gulvet der ytterklærne henger,så på do-gulvet og tredje gangen i doen. Yngve hadde bilen,så tok litt fritt fra jobben for og hente han.
Ble pigg av den friske luften så vi tenkte han var bedre,men åt et eple som kom like fort opp igjen. Var sulten så middag ville han ha,spiste halvparten og kastet opp,spiste så resten som og kom opp igjen. Ga opp spisinga da,var så sliten da det endelig ga seg med oppkast sent på kvelden...sovnet som en stein.
Vegard var stor i øynene første gangen Øystein spøy,mamma...han Øystein..han Øystein..ka han Øystein gjør?? Hihi..er ikke ofte den sjuka er innom vårt hus.
Vegard ville være hjemme fra barnehagen idag,hålke på veiene så greit det. Er så lei av glatte veier,så nå kan våren bare forte seg og komme for min del...men blir vel enda en stund til det ja ;)

mandag 4. februar 2008

På søndagen var jeg og de 2 minste ute og leket i snøen. ;)
Først måket vi snøen av veien,hadde alt i en haug og laget snøtunell.
Begynte og snø og blåse etterhvert,ungene var altfor opptatt til og ense det.

Har feil med maskinen min,og siden jeg er avhengig av photoshopen blir det lite scrapping for tiden. Litt kjedelig nå som gubben jobber sene kvelder og jeg sitter alene etter ungene er sovnet. Men har sydd litt på symaskinen,en baby-dress. Hellemin,det var gøyalt og sy noe så smått. Har igjen og legge opp nede med føttene og sy i noen bånd.