lørdag 29. mars 2008

Noen scrapperier..

Blekket til skriveren kom i posten her om dagen,og når det i tillegg kom pakke i posten fra papir i hjertet med de nye arkene til Prima og Dream street...ja da var det bare og kaste seg over scrappingen...skikkelig giret. ;)

søndag 23. mars 2008

Forberedt på påsken...

det var ikke jeg nei,iallefall ikke når det kom til blekk på skriveren..greide gå tom. Yngve var innom nærmeste tettsted og skulle kjøpe for meg,men de var såklart fri for den fargen jeg manglet. Kunne bestille,men bestilte heller selv via nettet...går kjappere det.

Idag har jeg fått svi for overmotet mitt i går,dro Vegard på akebrettet opp den laange bratte bakken. Slikt er ikke noe for en utrent kropp,så idag er gangelaget mitt en smule spesielt. Også har jeg såklart scrapperommet i andre etasje,en hel jobb og komme seg opp og ned trappa..au au..hihi..

Ungene hadde det skikkelig morsomt da de jaktet på påskeegget idag. Først fikk de utdelt en lapp med hint til hvor lete,og der fant de en ny lapp med nye hint. Lå mange slike lapper rundt om,så de var rundt om i omtrent hele huset før de kom til eggene. Ungene fløy i full fart fra lapp til lapp,mens jeg hang etter så godt jeg kunne for og knipse bilder. ;)

fredag 21. mars 2008

Påske

Har vært heldig med påskeværet til nå,ut på tur hver dag. ;)
Idag var vi i akebakken,eller bakke og bakke..er en vei som er minimalt i bruk og i helgene og høytider brøytes det ikke.

Og hvem sier at ikke gutter liker rosa? Det er favorittfargen til minsten for tiden. :)

Scrapping er det minimalt med.Tenkte bli med på "påskerennet" inne på scrapshop,men når jeg setter meg ned ved scrappepulten blir hodet tomt...kreativiteten har visst tatt påskeferie den og.

tirsdag 18. mars 2008

Vinteren...

kom tilbake for fullt her for et par dager siden,vasser til knærne i snø. Ser ikke ut som det skal slutte og snø heller.
Er ikke så mye scrapping på meg for tiden,driver og strikker sett -genser og bukse- på bestilling. Men har fått scrappet en lo av meg selv,der gubben skrev 10 ting om meg.

Planen var og få unna litt ark med rosa i,men ble bare med tanken. Er ikke noe rosa type jeg..hihi.. Det meste som er brukt på loen er fra siste scrapping-kits.mnd.pakke,påful-stemplet er add-ons.

tirsdag 11. mars 2008

Deilig dag i dag...

Solen skinner,vindstille,plussgrader og snøen smelter som bare det. :) Rene vårstemningen ute og håper det holder seg sånn,er lei av vinteren nå.

Har fått scrappet 2 loer til for shoppestoppen,så er det bare 16 igjen.

Var med i en konkurranse inne på scrappingnorge der vi skulle scrappe en lo av catrine (mammanett),dette var mitt bidrag som jeg vant med...men så var jeg eneste som leverte og da...hihi..

Og denne hadde jeg med i en skissekonkurranse på samme forum,delt førsteplass...






lørdag 8. mars 2008

fredag 7. mars 2008


Er med på scrapp 20 loer før du shopper mer inne på ScrappingNorge,kjekt og få unna restepapir og stæsj som har samlet seg opp. Har laget disse 2 så langt.

Har og kjøpt nytt kamera,Canon 400D. Neste som skal kjøpes er kameraveske og ekstra linse,må bare finne ut hvilken jeg vil ha først.

Grmf...

Nå har jeg bare fått feilmelding når jeg har prøvd og laste opp innlegg her,og får jeg det ikke til nå gir jeg opp.