tirsdag 29. april 2008

Enkelte ganger..

Blir ikke loene som planlagt,tittei-loen var røff i hodet mitt men resultatet ble vel mere søtt..hihi..
Men den skal få være slik,kan leve med det jeg. ;)





mandag 28. april 2008

Grøsser...

enda når jeg tenker på Danmarksferien ifjor jeg,eller tanken på huset vi først leide. Fikk noen bilder av typen til storesøs her om dagen,se bare så guffent det var på badene...og slik var hele huset.

Og de som leide ut mente det var fullt boende..grmf. Luktet ille i hele huset og,blanding av råte og søppel.

Fikk scrappet et par sider og i helgen,gubben var på fest så hadde hele lørdagskvelden for meg selv. ;)

søndag 27. april 2008

Action...

ja det har det vært på vår ørlille plass idag. *omg*...hihi..
Dreiv og kjørte politibiler her,og det er slett ikke vanlig..politiet er aldri her for er en rolig plass der ikkeno skjer.
I 8-tia trasker jeg opp til lillesøs,vi avtalte tidligere i dag at vi skulle ta oss en fjelltur. Da vi var trakset en liten bit møter vi en fyr som slett ikke er kledd for fjellet,pent kledd med parkas og finsko...pratet jo om at det var en snål påkledning da. Ikke lenge etter møter vi politiet,da er de jammen på jakt etter han fyren...sporhund og gode greier. Spurte om vi hadde sett fyren og da måtte vi jo si ja,og han hadde større forsprang enn de trodde.
Pratet med mamma på telefonen og det var en finne som hadde rappet en bil hjemme i finland og kjørt hit,og så var det noe fyllakjøring inne i bildet og. Var ikke svære karen,så hadde vi visst det da vi møtte han så skulle vi heller satt oss på ham til politiet kom. :fnis:

torsdag 24. april 2008

Juhu...

Har greid og lage 2 kort til,ett igår og ett nå i morges..snakk om øking av tempo..hihi..

onsdag 23. april 2008

Har laget et kort

Er så skjelden jeg lager kort,bruker så himla lang tid. Dette tok meg 2 dager. :D
Tenker og funderer og styrer mer enn når jeg lager en albumside,siden slikt som regel gis bort vil en jo at det skal se best mulig ut.




Favorittmiddagen til minsten er fiskeboller,ingenting som går til spille da..hihi..




mandag 21. april 2008

Scrappedugnad

Har lenge tenkt jeg skulle prøve og scrappe med stoff på en lo,og da jeg leste siljevaniljes utfordring inne på scrappedugnad måtte jeg jo bare prøve.
Ble et ganske forsiktig forsøk da,den runde "dingsen" er laget av 2 rester av cord + en bit fra en hvit t-shirt...og festet med brads.


torsdag 17. april 2008

Har fått laget noen flere sider til ungenes feriealbum. Har desverre mistet alle bildene fra turen til legoland,kjipe greier. Rundt 200 bilder som forsvant.
Vet at gubben til eldstesøster tok noen bilder av ungene mine der,så var innom med minnepenn og mitt peneste smil. ;)



onsdag 9. april 2008

2 nye scrapp...

og snakk om og være kreativ når det kommer til overskrift på lo...hihi..


søndag 6. april 2008

Mannfolk altså...

I går var en kjip dag,hodeverk og kvalme. Gubben var innom minibanken,og der greide han skade bilen oppetter en murvegg. Hele ene fremsiden er omtrent fri for lakk og full av bulker. Mannfolk bak rattet altså...hihi..
Mnd-pakken fra scrapping-kits kom i posten igår,nyydelig pakke. Fancypants og cosmo cricket-ark + masse flott stæsj til. Gleder meg til og scrappe med det.

Har fått litt pakker de 2 siste ukene..nye BG,Prima,Dream street..og mer til. Greier jo alltid og putte litt ekstra i handlekurven. ;)

Og i mnd.pakken fra scrapshop var det lekkert papir og stæsj fra october afternoon.

tirsdag 1. april 2008

1.april...

og lokalavisens aprilspøk,med kjørekulturen her er det garantert mange som biter på...;) : http://www.vol.no/nyhet.asp?F=F&N=21018

Skikkelig guffent ute nå om dagen,3 dagen med sludd og sørpeveier. Det laver ned med tung våt snø og plogen sliter med og holde veiene sånn passe kjørbar. Selv om en kjører rett etter plogen går det i sneglefart,mistet kontrollen over bilen 2 ganger i går men greide berge meg inn igjen. Litt flaks må en ha. ;)