torsdag 20. desember 2007

Syk...

og det sånn nå rett før jul,passer godt det..så er jeg frisk til julen og med smaksløkene i orden. :) Hodet er fullt av bomull,nesa renner og renner...og nyser i ett. Er heldigvis ferdig med styret til jul..huset er vasket rundt og alt av gaver er kjøpt og pakket inn. Vasker over gulvene dagen før lillejulaften,så bruker vi lillejulaften til pynting og kos.
Eneste som gjenstår er pepperkakehuset,det tenker jeg gubben skal få gjøre med ungene idag..ingen planer om og stå og hoste og nyse over det nei. ;)
Forrige uke var det juleavslutning på skolen,noe helt annet enn det vi er vant til fra den lille skolen som ar her..kjente at jeg savnet den da. 1 time med sang,tale fra rektor der hun lovpriste lærerne...hvor flinke DE var,og hvor DE hadde stått på for juleavslutningen. Og så var det hjem.
På gammelskolen var det julespill,mye morro og fantastiske kostymer. Sosialt med kaffe og kaker og en gråtkvakt rektor (jepp,kvinnelig) som skrøt sånn av elevene,var sååå rørt over hvor flinke de var..og hvor heldige de var som hadde en skole med sånn en flott gjeng (med elever og lærere).

Søndag var det julebord i barnehagen,mye god mat og kaker og ungene hadde litt underholdning..var så flott og de var så flinke. Har fast hvert år at noen fedre spiller de 3 bukkene bruse,og i år var gubben med som den største. Kan tro minsten syntes det var stas,og da han stanget det stygge trollet..poden var helt i hundre og pappa var dagen helt.

1 kommentar:

INGVILD sa...

Hei Bente!!

Titter innom bloggen din for å ønske deg god bedring, og en riktig god jul!!

Mange klemmer fra Ingvild