fredag 11. januar 2008

Har scrappet litt...
Fikk månedspakken fra scrapping-kits her om dagen,digger pakkene derfra. Ble 2 loer og et kjolekort,kom over et mal og måtte bare prøve. Ble en side til minstens feriealbum og.
Snøen kom her om dagen,herlig. Dro innom ei venninne og da jeg kjørte dit var det ikke antydning til snø i luften. Snakk om og få hakaslepp da jeg dro derfra 2 1/2 time senere,snøen lavet ned og det var helt hvitt ute. Da jeg kom hjem og fortalte nestminsten det ble han helt i hundre,var så ivrig da han løp inn i stua for og titte ut...full fart ut fra kjøkkenet,spant rundt hjørnet fra kjøkkendøren,skled sidelengs bortetter gulvet og flatet ut,hadde ikke tid til og få vondt så spratt rett opp igjen og bort til vinduet...åhhh,endelig ,nå skal vi lage snømann!
Minsten var overlykkelig da han var på tur til barnehagen morgenen etter,her skulle det lekes og akes ja.

Fikk hakaslepp senere på kvelden og da jeg tittet ut av vinduet,12 båter telte jeg som lå og fisket omtrent i fjærsteinene...litt rart og se dem rett utenfor stuevinduene slik,er silden som er så tett mot land i år.


Minsten var litt sjenert først da han møtte onkelen (gubbens yngste bror Gøran) og samboeren,ett år siden han så onkelen sist og første gang han møtte Linn...men gikk fort over. Nestminsten som knipset bildet,tok en hel haug.


Og,hadde en liten fotosession da vi var hos svigersen på julemiddag,Gøran var fotograf...en ganske svett og lettere oppgitt en til slutt. Lånte disse bildene fra fotogalleriet hans,får kopier av dem i neste uke. Av en eller annen grunn har han tittelert bildene med dette: the notorious unphotographable family...skjønne det den som kan da..hihi..


Ingen kommentarer: