onsdag 2. januar 2008

Godt nyttår!!

Nytt år,nye muligheter. ;)
Var en regnfull jul i år,men ga seg til nyttårsaften. Gikk inn i det nye året med kaldt vindstille vær,og slik har det holdt seg. Bare det kommer litt snø så minsten får prøvd akebrettet han fikk i julegave,venter på det.
Var en fin nyttårsaften,hadde middagsgjester. 12 stk tilbords som spiste kalkun med mye godt tilbehør. Da klokken nærmet seg 12 tuslet hele gjengen opp til lillesøstra mi og hennes familie,der var ma & pa også. Ble mye raketter,gikk halvannen time fra første til siste var sendt opp.
Minsten syntes det var gøy helt til noen naboer tente på et batteri som bråkte noe aldeles forferdelig,da ble det skummelt og han ville hjem og sove. Gubben ville og hjem,så han tok minsten med. Trodde nok minsten var mest trøtt og sliten,for han sovnet fort selv om det enda smalt raketter.
Nå er det tilbake til hverdagen igjen..nesten. :) Gubben og de 2 eldste er på jobb mens jeg og de 2 minste koser oss hjemme. Skolen begynner ikke før mandag,så da brydde vi ikke oss med og stresse minsten i barnehagen heller. Snek oss til frokost i stuen mens vi så på julemorgen,MÅ ha med sauen Shaun.
Til helgen ryddes julen ut...

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hei! Ønsker deg og dine ett riktig godet nyttår! Ja, nå er det tilbake til "hverdagen" Her begynner skolen/bhg. i morra. Blir litt godt å komme tilbake til "normalen" igjen! ha en fin dag!
Klem/Kristin

Kristin sa...

he, he.. Måtte skrive feil jeg også.. godet nyttår... GODT skal det være hehe, fort gjort!!!