torsdag 20. september 2007

Høst

Det er en nydelig årstid,fargesprakende og lunefullt vær. I går var det skikkelig høst-ruskevær..regn,vind,og bølger med hvite topper som slo mot land. Kos og være inne da,med strikketøyet og te.
I dag er det vindstille og sol,var frost i natt og rimet lå på bakken en stund før solen tok den.
Måtte ta med ullklær til Vegard,mye ute i barnehagen.
Jeg og mamma var på "bytur" i dag,litt rundt om på butikker og en tur på cafe. Skulle kjøpe garn for og strikke Vegard ullvotter,men sånt garn hadde husfliden såklart ikke. Må nok ha meg en tur til storbyen snart.
Mandagen som kommer skal jeg og ei venninne på teater og se på Ibsens engler,gleder meg...tror det blir gøy. :) Hmm,kjører jo forbi en skikkelig husflid da,kanskje stikke innom der på turen.
I går var det møte på skolen,Øysteins lærer,rektor,fysioterapaut og BUP var der..og så Yngve da.
Er litt morsom hun damen fra BUP,tror de kjenner ens barn bedre enn foreldrene gjør. Hun ville vi skal gi Øystein sovemedisin,for hun har fått for seg at mangel på søvn er årsaken til konsentrasjonsproblemene hans. Men etter Yngve forklarte inngående om våre leggerutiner,og læreren sa han ikke er trøtt på skolen måtte hun gi seg på det.
Og så var det snakk om medisiner...hun vil vi skal gi ham medisiner som er beregnet på AD/HD,men er ikke stadfestet at han har det (noe vi foreldre ikke tror),og hun er ikke villig til videre undersøkelser for og bekrefte/avkrefte den saken før vi går med på og gi ham medisin. Altså,han skal medisineres før diagnose er stilt...snakk om tull.
Ble enig om at han skal ta prøver for og sjekke om han kan ha vitaminunderskudd eller jernmangel og slike ting,for han blir ikke trøtt men sliten..og er da han mister konsentrasjonen.
Får datamaskin på skolen for og se om det hjelper,for han bruker lang tid på og skrive pga sine motoriske problemer.
Er spent nå på ting framover,læreren virker som veldig innstilt på og hjelpe Øystein. Sier vi har en meget skarp gutt,og frykter han skal miste noe underveis hvis en bare skal vente og se.

Ingen kommentarer: