tirsdag 4. september 2007

Stille og rolig morgen,det beste som fins. Gubben dro på jobb kl 7,sjefen bortreist så Yngve skal liksom "sjefe" for ham da..hehe..
Vegard sover enda og Øystein er dratt på skolen. Liker den nye skolen bedre,sier det er ingen som erter der og han har mange og være sammen med. Bedre med en større skole tror nå jeg,og der er alle han kjenner fra barnehagetiden. Ingen her i huset som gråter fordi plassens lille skole ble nedlagt i vår nei. :)
Men er spent på lærerne og samarbeidet med dem,vil det bli bedre enn skolen her? Håper det. Starter snart med møter og styr og treningsopplegg.
Og forklare hva som "feiler" ham er ikke enkelt,og er ingen ferdig diagnose enda heller. Men så langt vet vi at den indre og ytre musklatur ikke samarbeider,det gjør at han begynner på en bevegelse som ender i noe annet enn planen var,eller kroppen greier ikke stoppe. F.eks skal han gå på do...men begynner løpe rundt i stuen istedenfor. Har dårlig balanse og,ikke slik at det merkes så mye til vanlig men kan f.eks ikke sykle. I sommer har han trent på sparkesykkel,og en liten fremgang ser vi da. Skal begynne med fysikalsk trening nå i høst,blir aldri bra men kan bli litt bedre.

Ingen kommentarer: